top of page

Bruidsbloemen

Ga je trouwen? Wij helpen je graag om je mooiste dag nog nét iets mooier te maken. We hebben ruime ervaring en denken op alle mogelijke manieren met je mee. Voor onze werkwijze en voorbeelden van ons werk: zie hieronder!

Onze werkwijze

Trouwen? Daar horen bloemen bij. Wij helpen je graag, op onze eigen unieke manier.

  • Een aantal maanden voor je bruiloft neem je contact met ons op en deel je wat inspiratiebeelden van je wensen met ons.

  • We maken een afspraak om kennis te maken en tijdens die afspraak zorgen wij dat we voorbeeldbloemen in huis hebben, gebaseerd op jouw inspiratiebeelden. Zo kun je goed zien of het allemaal bij elkaar past zoals je had bedacht. We geven je uiteraard ook advies over de verschillende soorten bloemen.

  • Vlak voor je bruiloft spreken we nog een keer af om de laatste details door te spreken. Naast trouwwerk denken we ook graag mee als het gaat om corsages, aankleding van je trouwlocatie of bijvoorbeeld een prachtig autostuk.

  • Op de dag zelf zorgen wij dat de bloemen op de juiste locatie en tijdstip worden bezorgd en jullie hoeven alleen nog maar te genieten!

 

Meer informatie? Bel of mail ons, of vul onder aan deze pagina het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

MEER WETEN?

Dank voor je bericht!

bottom of page